Unieke woonaccessoires van beton

Welkom op de website van Beton Baasjes. Sinds eind 2016 maken wij unieke handgemaakt woonaccessoires van beton. Of cement. Of zandcement. In elk geval van duurzame grondstoffen. Daarnaast gebruiken we als mal plastic dat een tweede leven krijgt. Zo is kan de mal van jouw nieuwe theelichthouder misschien wel een bakje tonijnsalade geweest zijn! En bovendien, aan alle producten wordt ook een beetje liefde toegevoegd.

Bekijk shop

Nieuw: gepersonaliseerd kraamcadeau!

Ben jij het standaard kraamcadeau ook beu? Wil jij de pasgeboren baby een cadeau geven wat helemaal van deze tijd is? Bekijk dan nu deze handgemaakte theelichthouder van duurzaam beton. Het cadeau wordt extra speciaal doordat het gepersonaliseerd is met de tekst die jij wilt. De grijze kleur maakt het ook nog eens genderneutraal. Helemaal 2017 dus.

Bekijk kraamcadeau
Woonaccessoires van Beton Baasjes

Beton look voor in elk interieur

Beton accessoires zijn sinds de laatste twee jaar een ware trend in interieur design. Vaak denkt men dat dit alleen past bij een industrieel interieur. Misschien heeft het hier inderdaad de grootste raakvlakken mee. Maar juist doordat het natuurlijk product tot allerlei vormen verwerkt kan worden, past het in een groot aantal verschillende interieurs. Van Scandinavisch en modern tot landelijk en klassiek.